VINKAPELLET – ØKOLOGISK OG BIODYNAMISK VIN FRA SMÅ VINBØNDER

Vin i et kapel? Ja helt oplagt! I følge Regin er det et super godt sted at opbevare vin, fordi temperaturen er helt perfekt. Vinkapellet er en lille vinbutik, der også gør det i lækker chokolade og most.

Besøg vinkapellets hjemmeside her.

Bæredygtighed her en stor plads i brødrene Dahls hjerter. Sammen importerer de hovedsageligt biodynamiske (og til nød) økologiske vine fra små vinbønder i Frankrig, Italien og Katalonien. Få vine er ikke certificeret, men dyrkes efter bæredygtige og økologiske principper.

Specialiteterne står i kø i den uformelle og hyggelige butik, der er bygget op i et gammelt kapel. Renovationen er sket med naturmaterialer som kalk og bivoksbinder, Træet er FSC-certificeret egetræ fra de sjællandske skove – selv visitkortet er 100% bionedbrydelige og uden dårlig kemi.

vinkapellet 5

De to brødre har besøgt alle deres vinbønder og er har en tæt og personlig forhold til dem. Og den viden og passion kan du smage!

 

img_4388

Biodynamisk og økologisk te fra et tehus i Alsace, øko øl fra Herslev, økologiske sodavand fra Craft Soda, øko- kaffe, som støtter organisationen Verdens Skove, øko chokolader fra Friis-Holm, biodynamisk æblemost fra Birkemosegaard. Der er meget at komme efter.

 

img_3751

Pop-up events i kirkens gård om sommeren, ofte med mad og live musik og altid med god stemning. Følg med på @vinkapellet

vinkapellet1

Åbent i butikken torsdag/fredag 12 – 18, lørdag 11 – 15. (Tirsdag og onsdag efter aftale)

vinkapellet

Regin Dahl (der her siger hej) udvælger sammen med sin bror Simon Dahl Ravnsbo alle vin og de gode specialiteter fra små vinbønder og sælger kun varer, de kan stå 100% inde for

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *