VERDENS BEDSTE GAVER – EN BUTIK FYLDT MED GODE HISTORIER

Verdens bedste gaver er en butik fyldt med gode historier og gaver, der gør en forskel. De fleste produkter er skabt af kvinder, der tjener sine egne penge ved at producere ting under ordenlige forhold og til en ordenlig løn

Find Verdens Bedste Gaver på Vesterbro og lige her.

Bag hvert produkt gemmer sig en god historie – og Anne Marie kender dem alle sammen. I mere end 10 år har Verdens Bedste Gaver solgt fair trade brugskunst og gaver fra Afrika, Asien og Sydamerika. Og i den hyggelige butik på Vesterbrogade kan du gå på opdagelse i en verden af god kvalitet, håndarbejde og produkter, der sender børn i skole og giver kvinder mulighed for at forsørge sig selv.

De traditionelle Bolga kurve fra Ghana er designet i Danmark. Netop kombinationen af dansk design og det etniske look har gjort en stor forskel, der er nemlig rift om de fine kurve. Og det er jo især godt for de afrikanske kvinder – og deres børn. Kig forbi Vesterbrogade 31.

Denne lille fine Bolga kurv måtte jeg bare eje, Produktionen inddrager hele familien. Kvinden fletter kurven manden laver læderarbejdet og syr gedeskind på hanken. Bolgakurvene er designet i Danmark og er super fine både i funktionalitet og design

Sæbeværkstedet

Økologisk jomfruolie og kokosolie – fri for parabener og animalske stoffer tilført lidt oliven

fair trade social ansvarlighed

Kvinderne i Ghana får udleveret snor til de populære Bolga kurve og den halve løn udbetalt på en gang. Resten af lønnen bliver udbetalt, når kurven er flettet og færdig.

verdens bedste 11

Trash bag – flettet af stofrester og plastik.

verdens bedste håndlavet

Håndmalet – og super fint lavet – og fås med både kopper og krus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *