SPIDSRODEN – DIN ØKOLOGISKE KØBMAND

Der er hyggeligt, rart og afslappet hos Spidsroden, hvor du kan handle lækre økologiske grøntsager og specialiteter – og slappe af i hyggekrogen, før du drager videre.

Følg med dem på Facebook eller besøg dem på deres hjemmeside eller Prins Jørgensgade 14, Nørrebro.      

Spidsroden er Danmarks ældste og største 100% økologiske vegetariske butik. Her kan du få alt fra friske økologiske grøntsager, specialiteter og rigtig dejlig stemning.

Spidsroden har været forgangsbutik i over 20 år og har altid været kritisk og bevidst om, hvilke varer, de vil sælge til dig. Mange af specialiteterne kommer fra små producenter, der har styr på alt fra social ansvarlig produktion til bæredygtig drift. Du kan finde et udvalg af alle basisvarer og altid en masse frugt og grønt efter sæson.

spidsroden

Spidsroden er bestemt flere besøg værd! Du er garanteret, at alt er økologisk og vegetarisk.

spidsroden økologisk

Spidsroden er ejet af en almennyttig forening, og skal derfor ikke tjene penge til nogen bagmand eller -kvinde. Der er kun udgifter til husleje og medarbejdernes løn og derfor er priserne til at komme i nærheden af.

 

Spidsrodens friske øko grøntsager

Der er et stort udvalg af lækre grøntsager efter årstiden. Du kan købe frugt og grønt i løsvægt, så du kun køber det, du skal bruge. Eller du kan blive overrasket og få en fast frugt- eller grøntpose leveret til din dør, hvis du bor på Nørrebro eller Nordvest – leveret på cykel naturligvis. Det koster 50kr for en frugtpose og 100kr for en grøntpose.

emballagefri

Spidsroden var også den første butik i Danmark med emballagefrit indkøb. Tag din egen emballage med og køb kun det, du skal bruge – så undgår du at maden går til spilde. Du kan selvfølgelig også købe i løs vægt uden selv at have emballage med.

spidsroden hyggekrog til børnene

Og noget af det bedste ved Spidsroden er hyggekrogen. Her kan du slå dig ned med en kop kaffe, før eller efter det går løs med indkøbskurven. Har du børn er hyggekrogen den bedste parkeringsplads, mens du klarer dagens indkøb.

 

Spidsroden vegansk

Der serveres billig kaffe og friskbagt brød. Og så er der også et godt udvalg til veganere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *