SCANDIC HOTELS – SVANEMÆRKET OG ALLERGIVENLIGT

Hos Scandic Hotels overnatter du både med Blomsten og Svanen.

Mere info og booking her.

Fra inderst til yderst. Fra receptionisten til rengøringspersonalet. Hele personalet er engageret i miljøarbejdet på Scandic Hotellerne.

Overnatter du sammen med Blomsten eller Svanen, gør du en masse godt for både dig selv og miljøet. Dit hotelværelse er blevet rengjort med miljø mærkede rengøringsmidler. Toilet- og husholdningspapir er også miljømærket og porcelænet vaskes op med miljømærket opvaskemiddel, så du kan få en overnatning med god kemi.

vegansk glutenfri morgenmad

Morgenmad for alle – respekt for forskellighed, særlige ønsker og allergi. Scandic Hotels er den første hotelkæde, som tilbyder en hel morgenmadsbuffet helt uden gluten eller laktose. Så Scandic Hotel er lige noget for allergikere, vegetarer og veganere!

scandic-copenhagen-cexterior

Du kan opleve en utrolig udsigt over København fra Scandic Copenhagens højeste etager. Det er en af de 5 Scandic hoteller i København og det ligger på Vesterbro – lige ved siden af Planetariet, som er den runde bygning på billedet.

538173_466729576676337_504486405_n

Slap af i de hyggelige omgivelser på eksempelvis Scandic Copenhagen.

Front scandic

Scandic Front Hotels værelser har en fantastisk udsigt. Det ligger i centrum, tæt på Nyhavn og vandet. Billede: Tripadvisor.com

Du finder Scandic Hotels her (zoom ud og se dem alle 5):

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *