SABOTØREN OG LE PINARD – ØKO & BIO-VIN

Hyggeligt, uprætentiøst, rustikt og rigtig meget lækker vin. Det er vin uden dumme tilsætningsstoffer og hovedpine dagen derpå – med mindre du selvfølgelig drikker helt igennem.

Besøg Sabotøren og Le Pinard i Centrum og på Nørrebro eller på deres hjemmesider Sabotøren og Le Pinard.

Når Maria skal finde de gode vine i Frankrig, kigger hun først og fremmest efter høstmaskiner. Holder der en høstmaskine på gårdspladsen, vender hun om. Dernæst kigger hun på vinbondens hænder. Arbejder han i marken og kælderen? Eller ved computeren. Og svaret på spørgsmålet om, hvorfor bonden dyrker økologisk, giver en god idé om, hvorvidt hun er kommet til den rigtige.

Hun stiller nemlig høje krav til sin vin, og alt er som minimum økologisk og biodynamisk – eller naturvin, som det også kaldes.

Sabotøren handler med vine fra små uafhængige vinbønder og holdningen er, at vine dyrket og lavet med fokus på det gode håndværk til enhver tid er mere interessante end industrivin. Le Pinard er Sabotørens lillesøster, der bor i Hal 2 i Torvehallerne.

Adresse: Fensmarkgade 27, 2200 Nørrebro
Kontakt og åbningstider: www.sabotøren.dk

Øko og bio-vin

Vin fra øko-landbrug er godt håndværk. Så kan du nyde vinen helt uden bekymring for ubehagelige tilsætninger.

 

sabotøren

Det kan klart anbefales at lade vinen få følgeskab af en herlig tapastallerken med gode specialiteter.

 

Le pinard vinsmagning

Hos Le Pinard i Torvehallerne kan du købe de gode vine til butikspriser, og smage på de gode sager til mandagssmagninger.

Du finder Sabotøren og Le Pinard her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *