RESTAURANT RELÆ – MICHELINSTJERNE OG ØKOLOGI

Michelinstjerne og store økologiske smagsoplevelser.

Bliv fristet af deres lækre mad på deres hjemmeside.

Click for English

Relæ er den første økologiske restaurant i verden med en stjerne i Michelin guiden. Det er ret sublimt og et bevis på, at smag, kvalitet og gastronomi kan gå hånd i hånd uden at belaste miljø og sundhed.

Relæ laver fokuseret, velsmagende mad uden dikkedarer. Enkel kvalitet er førsteprioritet, fulgt til dørs af detaljer og overraskelser. Du kan ikke på forhånd se, hvad menuen består af, men du kan være sikker på at opleve grøntsager, som du sjældent har oplevet dem før – ofte fra egne marker i Abbetved tæt på Lejre.

Du kan vælge mellem 4 eller 7 retter i et fast menukort og kan følge trop med vinmenu eller vin på flaske. Vinene er håndplukkede – økologiske eller biodynamiske.

Med i Relæfamilien hører også Manfreds, Bæst og Mirabelle, der alle har det økologiske spisemærke i guld. Det fælles grundlag er en holistisk tilgang til bæredygtighed, der dækker alle områder fra mad og drikkevarer, til de ressourcer, de anvender og personalemæssige forhold. Er du interesseret i at vide mere, så læs deres rapport her.

I 2015 blev Relæ kåret som #45 På San Pellegrino 50 Best Restaurants 2015. De er populære, så husk at booke bord på Restaurant Relæ!

mad relæ mad3 relæ mad2 relæ mad3

De meget spiselige billeder er skudt af Per-Anders Jørgensen

Find Relæ her:

 

Stars and great culinary flavours
Relæ is the first organic restaurant in the world with a star in the Michelin guide. It is pretty exalted and a proof that taste, quality and gastronomy can go hand in hand without straining the environment and your health.
Relæ is about focused, tasty food without the frills. Simple quality is first priority followed by details and surprises. You cannot tell in advance what is on the menu, but you can be sure to experience vegetables like you seldom have before.
You can choose between 4 and 7 courses in a fixed menu and accompany it with the wine menu or a bottle of wine. Every wine is handpicked, organic or biodynamic.
The Relæ family also counts Manfreds, Bæst and Mirabelle. They all have the organic gold mark.
Remember to make reservations!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *