WORKSHOP, FOREDRAG OG KOMMUNIKATION

Inspiration og gode oplevelser virker bedre end fakta

Vi elsker at engagere mennesker og bruger workshops, events og historiefortælling som effektive katalysatorer for nye projekter og mål. Vores mål er at give dig eller dine medarbejdere gåpåmod, stof til eftertanke og lyst til at samarbejde om fremtidige arbejdsopgaver.

Vores arrangementer for firmaer er en cocktail af involvering, professionel og kærlig facilitering og et stort fokus på mål og outcome. Den råde tråd hos os er grøn, og selv om dit fokus ikke er bæredygtighed, får du altid lidt med på vejen – enten gennem de oplevelser, vi indrager i workshoppen, maden eller det sted, vi afholder dig arrangement. 

IMG_0245

Vi afholder foredrag, events og workshop, der får folk til at samarbejde og engagere sig i nye innovative projekter. Vi inviterer folk ud på opdagelser og lader passionen smitte på vores guidede ture og events.Vi har ekspertise inden for grøn omstilling, oplevelsesøkonomi og bæredygtig kommunikation. Vi hjælper virksomheder med at implementere bæredygtighed og kan sikre den røde (eller grønne!) tråd, når der afholdes konferencer og kurser.

SHIFT workshop

 FullSizeRender (14)