ALLE GRØNNE VIRKSOMHEDER SAMLET PÅ ET STED

GoGreen samler og deler viden om bæredygtighed og gør det nemt for dig at tage grønne valg – lige her og nu. Vi guider dig i junglen af muligheder og fortæller de gode historier om ildsjæle og grøn passion.

Har du mødt en ildsjæl? En person, der brænder for en sag og for at gøre en forskel? For miljøet, for dig, for sig selv eller for verden? Det har vi. Og vi samler på dem! Vi besøger dem og begejstres af deres passion, vi mærker deres glæde og fortæller deres historier. Vi viser frem og deler viden. Og sætter små frø.

For passion smitter og spreder sig med lynets hast, når den får plads og lov til at vokse. Det gør den i GoGreen, der er sat i verden for at samle og dele, inspirere og motivere mennesker, der gerne vil leve mere bæredygtigt.

Små skridt tæller

I GoGreen handler det bæredygtige hverdagsliv om at tage de små skridt og ændre vaner – et skridt ad gangen.

gogreen-banner-youreyes

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder, der har en passion. Er din endnu ikke født, hjælper vi dig gerne i gang. Følger du os, bliver du inspireret, smittet og motiveret til at tage det første skridt mod en hverdag med flere N’er.

Følg med i de mange opdateringer på facebook 

Kig forbi – vi bor sammen med de skønneste grønne ildsjæle her: GreenCubator, Nørrebrogade 20, 1 sal. 2200 København N, info@gogreencopenhagen.dk eller ring til os på 40 52 81 81