MIRABELLE – ØKOLOGI OG GODT HÅNDVÆRK

Her starter dagen godt med masser af økologi og god stemning. Faktisk kan du blive siddende hele dagen og nyde økologisk mad, brød og kaffe lavet fra bunden.

Flere fristelser på deres hjemmeside eller på deres Facebook.

Click for English

Mirabelle er mest spisested, meget bageri, en del takeaway og en smule deli, og sted, hvor du fra morgen til aften kan forsyne dig med hjemmegjorte og økologiske lækkerier. Fx serverer de en håndrullet og citronmarineret mozzarella, der smager utrolig godt. Frisklavet pasta har hovedrollen i både frokost- og aftenmenuer, hvor du også kan kaste dig over charcuteri og pølser (også hjemmelavede i eget slagteri, der ligger på førstesalen.)

Mirabelle hører sammen med familien Manfreds, Relæ og Bæst – og arbejder efter samme holistiske bæredygtighedsprincipper som alle sine søskende. Det betyder blandt andet Det Økologiske Spisemærke i guld.

Økologisk morgenmad

Mirabelle er sådan et sted, hvor enhver morgen bør begynde.  

Økologi, organic, hjemmebagt brød, homemade bread

I de afslappede lokaler på Nørrebro falder man til ro med sin kaffe og sit ualmindeligt lækre surdejsbrød, der er så populært, at folk kommer kørende i bil efter det.

økologisk restaurant gourmet

Der er en hyggelig og livlig atmosfære både om dagen og aftenen på Mirabelle.

økologiske spisemærke i guld

Mirabelle har det økologiske spisemærke i guld – og priserne er på samme tid overkommelige.

økologisk deli

Tag nogle af de gode varer med hjem, efter du har smagt dem – Mirabelle er også økologisk deli med masser af lækre vine og specialiteter.

English:

Off to a good start
Mirabelle is the place where every morning should begin. In the chilled out facilities at Nørrebro you get a calm start with your coffee and your sourdough bread. The sourdough bread is so popular that people drive to Mirabelle to get it.
Mirabelle is a bakery, café and restaurant all in one. Open from morning to night they are ready to provide you with their home made and very organic (they have the gold organic brand) treats. You can among other things get their hand rolled and lemon marinated mozzarella that is to die for. Charcuterie and sausages is also home made in their own butchery located on the first floor.
Mirabelle is a sibling to the restaurants and winery family of Manfreds, Relæ and Bæst. That means they work with the same holistic and sustainable principles as the others.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *