MANFREDS – KÆRLIGHED TIL ØKOLOGI OG GODE RÅVARER

Berømt for sin øko-tartar og elsket for alle de smagfulde veggie-specialiteter. Og så må du heller ikke gå glip af naturvinen.

Click for English

Bliv inspireret til mere på Manfreds.

Den bedste form for delemad er den, hvor du sidder tæt om bordet med gode venner, kæresten eller familien. Foran står der en masse lækkerier, som alle får lov til at hapse af, så ingen går glip af gode smagsoplevelser. Sådan er det hos Manfreds, der udover kærligheden til de gode råvarer også har tabt sit hjerte til naturvinene, der enten er økologiske eller biodynamiske. Og det er nok verdens eneste grøntsagsfokuserede restaurant, der er berømt for sin tatar!

Manfreds øko-tatar og vegetarretter

Uanset hvad du vælger, er råvarerne økologiske eller biodynamiske, hentet de samme steder som hos storebror Relæ: Biodynamisk grønt fra Kiselgården og Birkemosegaard, Gris fra Hindsholmgrisen, lam fra Havervadgaard og urter fra skoven – hvis ikke fra egne marker i Abbetved tæt ved Lejre. Klart at Manfreds også har det økologiske spisemærke i guld.

Manfreds er hyggeligt og uhøjtideligt, og her er plads til at hænge ud over et godt glas vin, nappe en hurtig frokost eller nyde en hel aften i godt selskab. Der er dækket op i spisebaren, ved bordene eller i baglokalet, hvor der er plads til selskaber på op til 18 gæster. Om sommeren serveres alle herlighederne også ude på fortovet i solen.

Manfreds økologi og veggie-retter

Manfreds ligger på Jægersborggade, dør om dør med byens kreative butikker og iværksættere. Med til Manfreds familie hører også Bæst, Relæ og Mirabelle.

Manfreds - økologi og veggie retter Manfreds økologi og veggie-retter

Få den gode oplevelse her:


Love for the organic gastronomy
The best way to share food is gathering around the table with great friends, family or that special someone. Tasty bites are served, so this way everybody gets a bite. That is the way at Manfreds. Beside the love for the good produces is a love for the nature wines- either organic or biodynamic. Manfreds is probably the world’s only veggie-focused restaurant famous for their tatar!
The food is organic or biodynamic collected from the same place as Manfreds big brother Relæ. Biodynamic vegetables from Kiselgården and Birkemosegaard, pork from Hindsholmgrisen, lamb from Havervadgaard and herbs from the woods. So of cause Manfreds has the organic gold mark.
Manfreds is cozy and unpretentious and there is room to hang out with a nice glass of wine, eat a quick lunch or enjoy an evening in good company. The table is set at the dining bar, the tables or in the backroom. During summertime it is also possible to enjoy it all at the sidewalk tables in the sun.
Manfreds is located at Jægersborggade with Nørrebros creative boutiques and entrepreneurs. Manfreds is part of the Bæst, Mirabelle and Relæ family.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *