KAF – SOLSKIN PÅ TALLERKNEN, VEGETARISK OG VEGANSK

Der er sol, sommer og farver på tallerknen, uanset om du vælger en af de hjemmebagte boller eller går all in på brunch eller frokost. Alt er vegetarisk eller vegansk også de himmelsk gode konditorkager.

Besøg Kaf på Birkegade 21 eller bliv fristet på Facebook eller Instagram.

Bollerne til morgenkaffen er hjemmebagte og tallerken er fint anrettet. Brunch’en er farverig og fyldt med skønne sager,  kagerne smager noget nær himmelsk. Kaf er Danmarks første veganske konditori, og du kan både smage og se, at de gør sig umage.

Menukortet hos Kaf er udelukkende vegetarisk og vegansk. De serverer både lækre sandwiches og vegetariske og veganske brunchtallerkner, som er spækket med farver, smag og næring.

Den lille hyggelige cafe ligger på en stille sidegade, og på en sommerdag er det næsten som at være på ferie sydpå  – at sidde der i sit eget lille stille rum med sol i ansigtet og blive smags-forkælet.

Åbningstider: Man-fre: 08:30-17:30 – lør: 10-17:30 – søn: 10-16

vegansk brunch

Kaf serverer en lækker og farverig vegansk og vegetarisk brunch både hverdag og weekend hele dagen.

17522642_1656498587978900_8850283280593275591_n

Kafs kager smager lige så godt som de ser ud! De er eksperter i veganske kager og der eksperimenteres hele tiden, så der er masser af lækre varianter at vælge imellem.

vegansk kage

Den veganske oreo-cheesecake er en populær klassiker.

vegansk café

Det er ikke kun kagerne og brunchen, som gør Kaf et besøg værd – deres vegetariske og vegansk sandwiches kan også varmt anbefales!

raw vegan cake

Hver en kage er et lille kunstværk – og endda sundere, end man skulle tro. Denne raw matchakage med lime og kokos er gluten- og sukkerfri!

Café Kaf

Nyd solen uden for caféen på Birkegade 21.

Du finder Kaf her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *