GREENBURGER – 100% PLANTEBASEREDE BURGERE

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Alle burgere er baseret på planter, og de smager HELT fantastisk.

Besøg GreenBurgers hjemmeside her.

Burgere har fået en helt ny betydning, efter at GreenBurger har åbnet en ægte burgerbar. Uanset om du er burgerfan eller ej, bliver du overrasket, når du første gang sætter tænderne i en ægte grøn burger. Den smager overraskende godt, og du skænker det ikke en tanke, at kødet er skiftet ud med et plantebaseret alternativ. Bollerne er grove og faste og fritterne!!! De står stadig tilbage som nogle af de bedste, vi har smagt.

Der er selvfølgelig alle klassikerne at vælge imellem – med et tvist. Vælg fx en Tease Burgermenu eller en Mexican burger, der kan mærkes. Tilbehør er også klassisk –  og altid hjemmelavede dip. Er du klar på mere, er den hjemmelavede is også værd at kaste sunde kalorier efter. Den er lavet på kokosmælk med gode chokoladestykker.

GreenBurger er et fastfood-koncept med burgerbar på Vesterbro og Centrum. Bag står et team på 4 partnere, der har en vision om at starte et vegansk burgerparadis, hvor stærke værdier omkring bæredygtighed og dyrevelfærd er fundamentet. På GreenBurger kan du få den lækre burgersmag og –oplevelse med god samvittighed.

Adresse Centrum: Frederiksborggade 26, 1360 København K

Adresse Vesterbro: Vesterbrogade 30, 1620 København V

Abningstider: Hver dag kl. 11.00-21.00 (fredag-lørdag kl. 11.00-22.00)

vegansk burger

Når du skærer ned på kødet og spiser mad baseret på planter, træffer du et bæredygtigt valg. Vegansk og vegetarisk mad belaster miljøet langt mindre end produktion af kød, og faktisk er det også godt for din sundhed at skære ned på kødet.

Green Burger

Er du heldig, bliver du mødt af et par hotte dansetrin bag baren, hvor medejeren Silas Holst ofte står og tager imod gæster.

GB_boern-i-vindue

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *