Shortcut to sustainable experiences

Hvad er GoGreen?

GoGreenCopenhagen er din vej ind til en mangfoldighed af grønne oplevelser, kvalitet, nytænkning og passion. Vil du være med til at gøre en forskel, så gå med i bevægelsen af mennesker, der vil leve i et grønnere samfund.

 Vi sætter frø og tror på grøn vækst 

GoGreenCopenhagen arbejder med mennesker og vil motivere flere til  at flytte  grænsen for, hvor grøn hverdagen skal være.  Både i virksomhederne,  hjemme i privaten og i måden vi handler på.

Vi sætter frø og inspirerer forbrugere over en bred kam til at forholde sig til økologi, madspild, mode, natur, miljø,  ressourcer og energi. Vi tror på, at bæredygtighed skal ses, smages, opleves og  mærkes  og viser vej til passionen og de gode løsninger, så flere  kan  "walk the green talk" 

GoGreen styrker grøn handlekraft, så vi hver især kan tage et bedre valg for os selv, vores familie og vores samfund. i Gogreen inspirerer vi hinanden, deler viden og arbejder målrettet på at gå nye veje .

gogreenbykort 14

På globalt plan sker der lige nu store forandringer, men vi tror, at de store forskelle skal ses i de små valg og initiativer. I København blomstrer byttemarkeder, grønne forretninger og frivillige initiativer som aldrig før og er klar til at blive brugt,  hvis vi blot deler vores viden om, hvor de findes, og hvordan de bruges. Det gør vi blandt andet på det fysiske bykort, der udgives hvert år, og her på GoGreen portalen. 

Hvordan sikrer vi, at det vi skriver om er grønt?

Vi fremhæver rollemodellerne og tager dyb afstand til Greenwash. Derfor stiller vi krav om dokumenteret miljøbevidsthed og ansvarlighed og sikrer os, at de virksomheder, vi fortæller om, gør som de lover. Læs mere om, hvilke kriterier virksomhederne skal leve op til for at komme med i GoGreen netværket under "Kriterier".

Hvem står bag?
GoGreenCopenhagen er et initiativ startet af Pia Rathsach, Line Bram Pedersen og Eva Diekmann. Vi arbejder med grøn udvikling og har ambitioner om at gøre grøn livsstil til hverdagskost både for virksomheder og private.
Vi har ekspertise inden for grøn omstilling, oplevelsesøkonomi og bæredygtig kommunikation. Vi hjælper virksomheder med at implementere bæredygtighed og kan sikre den røde (eller grønne!) tråd, når der afholdes konferencer og kurser såvel som i deres arbejdshverdag.

Vi arbejder for at fremme bæredygtighed med et smil på læben. Et par eksempler er følgende:

- Foredrag: Lokale initiativer, trends og bæredygtighed i praksis

- GoGreenAdventure: Hvordan bliver medarbejdere grønne  - hvordan inspirerer man dem til at walk the      green talk?  

- Kommunikation og strategi: Hvordan kommunikerer man en bæredygtig profil, så den bliver til at forstå - og  motiverer til handling? 

- Guidede ture: Oplev det grønne København på tæt hold. Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvem er grøn? Mød, mærk og oplev passionen. Fx  her


Skriv til os på info@gogreencopenhagen.dk

Pia Rathsach: 40 52 81 81

Line Bram Pedersen: 30 34 20 96

Eva Diekmann: 26 23 09 94