Shortcut to sustainable experiences
Byens grønne oplevelser

Byens grønne oplevelser

Opdag alle de grønne oplevelser og initiativer, som spirer frem i København. Alle steder har en grøn profiler - nyd dem og oplev noget nyt!

Det Økologiske Inspirationshus

Det Økologiske Inspirationshus ligger i hjertet af Frederiksberg. Her kan du få masser af inspiration til nye grønne løsninger som du kan bruge i din hverdag.

Det Økologiske Inspirationshus
 

Prags Have

Urban fælleshave, der er opstartet et ønske om at blive en model og et urbant eksperiment for en bæredygtig levevis, æstetisk udnyttelse af et tomrum, samt en anderledes måde at møde hinanden på i bydelen.

Prags Have
 

Søndermarken

Som det første sted i Danmark har Søndermarken på Frederiksberg fået en interaktiv motionsrute med digitale lysfunktioner. Ved indgangene fra Pile Allé og Roskildevej kan du indtaste din løbehastighed, og så vil harelyset vise dig vej.

Søndermarken
 

Vild Med Vilje

Vild Med Vilje er et eksperiment i hvordan en mindre intensiv pleje kan gøre vores bynatur mere sanselig, og give plads til flere forskellige planter og dyr i byen til glæde for byens borgere

Vild Med Vilje
 

Green InSight

Har du mod på en sjov dag med kollegaerne eller vennerne? Så prøv enten "bonde for én dag", vores grønne FoodWalk i københavn eller tag på tur til møn og oplev økologiske vine. Alle vores oplevelser øger din forståelse af denne grønne verden og bringer smilet frem på læberne.

Green InSight
 

Den vertikale have

Den Vertikale have integrerer natur og økologi i storbyen, du kan tage forbi og nyde udsigten til en have på bymuren

Den vertikale have
 

Kastrup Søbad

Det nye Kastrup Søbad er et fritidstilbud ud over det sædvanlige. Som en konkylie rager Søbadet op af vandet og indtager en central plads langs stranden mod Øresund.

Kastrup Søbad
 

Rigsarkivet

Gå på opdagelse på taget af det nye Rigsarkiv på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge. Der er 7.200 m2 som du kan boltre dig på med cykel eller skateboard, eller bare hænge ud og nyde naturen midt i byen.

Rigsarkivet
 

Universitetshaverne

Besøg de smukke universitetshaver på Frederiksberg med plantesamlinger, historiske billeder og skulpturer. Haverne kan udforskes på egen hånd, eller igennem en rundvisning.

Universitetshaverne
 

Havnebadet

Besøg det fantastiske Havnebad ved Islands Brygge, bestående af motionsbassin, springbassin og to børnebassiner. I havnebadet kan du nyde godt af den rene vand som vores havn har at byde på.

Havnebadet
 

Dyrk Nørrebro

DYRK Nørrebro er et urban farming initiativ, der arbejder for at udbrede køkkenhavedyrkningen på Nørrebro og skabe nye storbyfællesskaber

Dyrk Nørrebro
 

Solfangere

Solceller der indsamler energi til gadebelysning

 

Zoo

Besøg dyrene i zoo. Vidste du at de fik 40% økologisk foder?

 

Den grønne sti

På cykel eller til fods diagonalt gennem det grønne Frederiksberg og ind over Nørebro. Den Grønne Stis særlige kendetegn er dens kurvede forløb mellem 4-6 etages boligkarreer.