Shortcut to sustainable experiences
Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.


SoupaNatural Suppe- og Coctailbar

SoupaNatural Suppe- og Coctailbar

Don’t Panic – It’s Organic! Sådan siger de hos SoupaNatural, hvor du kan mæske dig i lutter økologiske lækkerier og få 100 % økologi til under 100 kroner. Har du lyst til mere, så fortsæt med AfterSoup cocktail, der ikke er helt så øko-politisk korrekt, men helt uundværlig de dage, en drik kræver mere end gode frugter.

TOLDBODEN

TOLDBODEN

Forestil dig, at du sidder ved Nordre Toldbod med solen i ryggen og nyder et koldt glas hvidvin samt en omgang fish'n'chips fra TOLDBODENs havnegrill.

Eco Ego

Eco Ego

Øko-varehus med økologiske, energibesparende, fair trade, miljøvenlige, narturlige produkter fra inderst til yderst. EcoEgo startede den 26. april 2008 som fysisk butik på Nørre Farimagsgade 82 og som webshop, med filosofien Green Living Made Easy.

Cyklistik

Cyklistik

Cyklistforbundets digitale ruteplanlægger for turister og danskere, der vil cykle i fritiden. Siden består af et kort, som er tegnet af brugerne, af en lang række overnatningssteder, restauranter og attraktioner og en ruteplanlægger, der altid finder den bedste cykelvej.