Shortcut to sustainable experiences
GoGreen Heroes bekæmper vanedyr

GoGreen Heroes bekæmper vanedyr

Børn udfordrer vanetænkning og bekæmper grådige vanedyr I uge 28 hvor GoGreenCopenhagen afholder sommercamp for de 8-12 årige.

Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.


Gourmandiet

Gourmandiet

Gourmandiet er en slagterbutik. Men mere end det. Gourmandiet er også en frokostrestaurant, et takeway-sted, en delikatesse og ikke mindst en hyggelig bøfrestaurant torsdag, fredag og lørdag!

WOK

WOK

Det er WOK’s mål at gøre dig glad. Vi bestræber os til hver en tid på at gøre din WOK oplevelse til en god oplevelse. Fra du træder ind af døren på Vesterbrogade-hjørnet og til du har spist din mad. Ude eller hjemme. Økologisk restaurant og take-away

Take Me Home

Take Me Home

Hos Take Me Home kan du købe økologiske og friske måltidsløsninger lige til at tage med hjem og nyde der hjemme. En måltidsløsning er et færdigretskoncept, der løser rigtig mange familiers problem i hverdagen: Hvad skal vi have til middag?

Løb om kap med lysharen

Løb om kap med lysharen

Som det første sted i Danmark har Søndermarken på Frederiksberg fået en interaktiv motionsrute med digitale lysfunktioner. Ved indgangene fra Pile Allé og Roskildevej kan du indtaste din løbehastighed, og så vil harelyset vise dig vej.