Shortcut to sustainable experiences
GoGreen Heroes bekæmper vanedyr

GoGreen Heroes bekæmper vanedyr

Børn udfordrer vanetænkning og bekæmper grådige vanedyr I uge 28 hvor GoGreenCopenhagen afholder sommercamp for de 8-12 årige.

Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.


Naturværkstedet kløvermarken

Naturværkstedet kløvermarken

Naturværkstedets fokus er på natur- og miljøformidling gennem leg og sanseoplevelser. Naturværkstedet består af en 5.000 m2 stort naturområde og et økologisk demonstrationshus.

Café Sonja

Café Sonja

Brunch med hjemmelavede lækkerier, frokost, kaffe og god kage - alt sammen til gode priser. Cafe Sonja ligger i Saxogade på Vesterbro og er opkaldt efter den oprørske krøltop, der for mange år siden holdt en generation af piger klistret til skærmen. Cafeen er i dag en social økonomisk virksomhed, der giver plads til mangfoldighed. Og så har den eksisteret i snart 30 år!

Cafe Ø

Cafe Ø

Midt i den store by ligger en lille Ø, en lille kaffebar lige så hjemmelig som en hyggelig stue. Første cafe i København med Øko-guldmærke. Nyd kaffe og hjemmebag på stedet, eller bring økologien ud i verden.