Shortcut to sustainable experiences
Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.

GoGreenAdventure

GoGreenAdventure

Er du klar til at konkurrere, grine og dyste i Københavns grønne innovationer? Så er GoGreenAdventure noget for din arbejdsplads! Book allerede idag


Ecouture by Lund

Ecouture by Lund

I 2012 fik Johanne og Ecouture by Lund Ivækst prisen i kategorien Årets Idealist. Ti års passioneret arbejde med at designe tøj, der respekterer mennesker og miljø, blev belønnet sammen med ideen om, at fashion og bæredygtighed sagtens kan gå hånd i hånd. I dag er kjolesalonen vokset ud af showrummet på Nørrebro og flyttet ind til indre by. Besøg den!

Kastrup Søbad

Kastrup Søbad

Det nye Kastrup Søbad er et fritidstilbud ud over det sædvanlige. Som en konkylie rager Søbadet op af vandet og indtager en central plads langs stranden mod Øresund.

Green InSight

Green InSight

Har du mod på en sjov dag med kollegaerne eller vennerne? Så prøv enten "bonde for én dag", vores grønne FoodWalk i københavn eller tag på tur til møn og oplev økologiske vine. Alle vores oplevelser øger din forståelse af denne grønne verden og bringer smilet frem på læberne.