Shortcut to sustainable experiences
Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.

Grøn shopping gør en forskel

Grøn shopping gør en forskel

København er fyldt med ildsjæle, der arbejder for at give os et bedre valg, når vi handler. Grøn shopping handler om miljøvenlige valg, om øko-tøj, FairTrade og Svanen, om tøj og mad uden kemikalier, om gaver og ting til hjemme, der ikke er fyldt med tilsætning og giftige kemikalier.


Green Lighthouse

Green Lighthouse

Solenergi, regnvandsopsamling, naturlige ventilationssystemer og efterisolering - Green Lighthouse er et fyrtårn inden for bæredygtighed.

Sundholms byhave - magi og forvandling

Sundholms byhave - magi og forvandling

Lige overfor DR-byen markerer en eventyrlig, grenflettet portal overgangen mellem Amager Fælledvejs larmende trafik og den grønne oase i Sundholms Byhave. Portalen mixer arkitektur med frisk salat og cykelslanger - og har netop vundet H.C. Andersen prisen i 2013.

Nettbuss - lej en ISO certificeret bus

Nettbuss - lej en ISO certificeret bus

Når flere lader bilen stå og rejser sammen, kan vi reducere CO2 og mindske trængsel og alarm i byerne. Det er tanken bag Nettbuss, der i 2011 blev miljøcertificeret som første busselskab i Danmark.

Manfreds & Vin

Manfreds & Vin

Teamet bag Michelin restauranten Relæ, står også bag Manfreds & Vin, der udover kærligheden til de gode råvarer, også tabte hjertet til naturvinene, da Anders Frederik Steen kom med om bord på holdet. Manfreds er kvalitets mad til lokale Nørrebro’ere – og alle os andre, der elsker NBronx.