Shortcut to sustainable experiences
Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.

GoGreenAdventure

GoGreenAdventure

Er du klar til at konkurrere, grine og dyste i Københavns grønne innovationer? Så er GoGreenAdventure noget for din arbejdsplads! Book allerede idag


NOSE2TAIL - Madbodega

NOSE2TAIL - Madbodega

Sæsonen bestemmer menuen, men du kan være sikker på, at den gode smag er tænkt sammen med bæredygtighed, ingen spild og økologi. Nose2Tail er inspireret af den engelske kok Fergus Henderson, hvor intet af det gode kød går til spilde. Slå dig ned med et bræt fyldt med dansk charcuteri og hjemmelavede specialiteter.

Dronning Ingrids hjem

Dronning Ingrids hjem

Da Dronning Ingrids hjem skulle genopføres efter en brand, opstod der mulighed for at gøre det efter bæredygtige principper og de nye bygninger fik både solfangere og trelagsruder.

Vanløse lokaludvalg

Vanløse lokaludvalg

Vanløse skal være en bydel, hvor alle kan bo, leve og arbejde miljøvenligt og grønt. Hos os kan du låne en ladcykel og få råd og vejledning til at blive grønnere. Vanløse Lokaludvalg

8-tallet

8-tallet

På den yderste tip af Ørestad Syd med direkte udsigt til Kalvebod Fælled ligger en stor sløjfeformet bygning med navnet 8TALLET ­ tidligere BIG House. Det er en bygning med grønne tage og hvor lys og natur er blevet brugt på en hel ny måde.