Shortcut to sustainable experiences
Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.

Grønt og økologisk - her er de!

Grønt og økologisk - her er de!

København er kendt i hele verden for vores dygtige kokke og restauranter i verdensklasse. Vi er det vand i verden, der køber mest økologi og byen vrimler med små cafeer og restauranter, der arbejder ambitiøst med kvalitet, madspild og økologiske råvarer. De er nogen gange svære at finde, men her får du overblikket!


Nordisk Brødhus

Nordisk Brødhus

Lækkert nybagt brød og andre lækkerier. Bagt i stenovn med rigtig ild

Naturværkstedet kløvermarken

Naturværkstedet kløvermarken

Naturværkstedets fokus er på natur- og miljøformidling gennem leg og sanseoplevelser. Naturværkstedet består af en 5.000 m2 stort naturområde og et økologisk demonstrationshus.

Tranguebar

Tranguebar

Kan du lide at rejse? Så pas på med at komme forbi Tranguebar. Stedet er et inspirationsmekka af rejsebøger og kulturhistorie med indtryk fra hele verden. Finder du en bog, du vil kigge i, så fordyb dig med det sammen, mens du nyder en øko kaffe fra fjerne himmelstrøg-

Makkekafe

Makkekafe

MakkeKafe ligger i en høj kælder lige ned til Kanalen i centrum af København. Du kan enten drikke din kaffe ved et af de høje cafeborde i baren, eller gå ind i stuelokalet med robuste klinker og genbrugsmøblerne. Godt sted også for børn, der er både legetøj og puslefaciliteter.