Shortcut to sustainable experiences
Oplev den grønne by med GoGreen

Oplev den grønne by med GoGreen

GoGreen arrangerer guidede ture til fods og på cykel til små og store grupper, der vil opleve byens grønne ildsjæle og initiativer på tætteste hold.

Rundt i byen på den gode måde

Rundt i byen på den gode måde

Der er masser af alternativer til den gamle benzinsluger, og her får du overblik over, hvordan du kan komme rundt i byen på den miljøvenlige måde.


Bagerdygtigt - café og bager

Bagerdygtigt - café og bager

Brød bagt på økologisk, langtidshævet surdej, tilsat en masse øko kærlighed. Det giver lækre, rustikke brød, der smager fantastisk og mætter, så du kan nøjes med mindre. Nyd det hele i den hyggelige cafe i baglokalet eller tag med hjem. Turen til Istedgade er det hele værd, også hvis du ikke bor i nabolaget.

Fairtrade Mærket

Fairtrade Mærket

Når du køber produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at skabe en bedre fremtid for både småbønder og plantagearbejdere. Læs mere om hvad Fairtrade er og hvordan mærket fungerer her på siden. http://www.fairtrade.dk

Sabotøren

Sabotøren

Tag på opdagelse i det franske vinunvers og spis lækker mad til.

Green Sushi Restaurant og Take Away

Green Sushi Restaurant og Take Away

Vidste du, at sushi kunne være mere eller mindre bæredygtigt? Mange fisk bliver i dag overfisket, så det er ikke lige meget, hvilken fisk, du spiser til din sushi. Hos Green Sushi benytter vi norsk økologisk, opdrættet laks. Den økologiske laks er lysere i farven end den gængse industrilaks.