DET RENE BRØD – DEN ØKOLOGISKE BAGER

Gode ting tager tid, og det kan smages, når du besøger Det Rene Brød – en café og økologisk bager af fineste kvalitet.

Mere om Det Rene Brød her.

Click for English

Der er ingen genveje, hvis man vil skabe økologiske kvalitetsbrød. Når bagerne fra Det Rene Brød blander de økologiske melsorter, bruger de et minimum af gær. Til gengæld bruger de rigtig meget tid på æltning og hævning.

Det Rene Brød bor 7 steder rundt om i byen, hvor nogle af butikkerne er indrettet med plads til slå sig ned med Politiken og andre lokale aviser, som ligger fremme. Kaffen er fra Just Coffee – en anden GoGreen ven. Den kan også købes med hjem.

Hver gang du handler hos Det Rene Brød støtter du Ungdommens Røde Kors. Hvis der efter lukketid er brød i overskud bliver det afhentet af hjælpeorganisationer, der giver det til bl.a. hjemløse.

det rene brød kager

Det er lidt svært at vælge, når du står i butikken og skuer over de mange lækre brød og kager…

økologisk brød

… fra gedigne økologiske fuldkornsbrød, veronabrød, rugbrødsboller og “rigtigt” rugbrød, til appelsinkager, hindbærsnitter, drømmekager. Og så er der den økologiske croissant – den er virkelig værd at bruge kalorier på! Uanset hvad du vælger, får du meget for pengene.

bæredygtig bager

Det Rene Brød bager på vindkraft, der er lokal og dansk produceret og hver morgen bringes de gode bagersager ud til alle afdelinger i en el-bil. Lige præcis vindkraften kan måske ikke smages, men det føles godt.

bæredygtig bager

Kig forbi hos Det Rene Brød i nærheden af dig og nyd en god kop kaffe og lækkert brød – eller kage.

 

Find Det Rene Brød her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *