DECOR FARVER – NATURMALING UDEN GRIMME GIFTSTOFFER

Naturmaling er bæredygtighed på vægge og loft

Decor sælger naturmaling uden MI – det meget omtalte konserveringsmiddel, som ofte bruges i vandbaseret maling for at få den til at holde længere.

MI betyder methylisothiazolinone, og det lyder lige så slemt, som det er. For at få malingen til at holde længst muligt, bliver der puttet konserveringsstoffer i. Men MI skal du undgå (også hvis du støder på det i andre sammenhænge. Det kan give kraftige allergiske reaktioner som voldsomme udslet, kløe og svie. Men det får du ikke, når du maler med naturmaling.

_W4Y8532

Decor farver er både København og landets største farvehandel dedikeret til bæredygtighed. Mix og bland i butikken, hvor du finder alt, hvad du behøver, når du skal male dine lofter og vægge, dekorere stole, eller hvad du ellers kan finde på.

Naturmaling er bæredygtigt

Naturmaling betyder maling uden opløsningsmidler, akryl stoffer, VOC, phthalater og kraftfulde konserveringsmidler, så det er maling, du kan holde ud at være i stue med. Decor har udviklet sin egen vægmaling, som har fået Indeklima Mærket (se hvad det betyder nederst)

skindergade 6

77308-bark-of-a-tree-pleasant-green-leaves-backgrounds-for-powerpoint

Dansk indeklimamærke

Dansk Indeklima Mærkning er en frivillig mærkningsordning for produkter og materialer, der har dokumentation for at produktet ikke afgiver en masse giftige dampe, mens du maler. Der er en øvre grænse for, hvilke stoffer der må frigives, når du maler – der må blandt andet ikke afgives kræftfremkaldende stoffer. Ordningen er frivillig og udviklet af Teknologisk Institut. Vil du vide mere om Indeklima Mærket kig her

Kik forbi Decor farvehandels hjemmeside, hvor du kan købe malingen direkte

Eller kom ind og bliv inspireret her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *