GOGREEN KRITERIER

Hvornår er du grøn nok til at være med i GoGreen? Se her, hvilke kriterier, du skal leve op til for at være med i  netværket.

Vi mener bæredygtighed alvorligt, og de virksomheder, vi inviterer inden for i GoGreen netværket, garanterer os, at de gør som de siger, de gør,

I København lever virksomhederne op til høje bæredygtighedskrav, som vi har defineret i samarbejde med miljøorganisationer, erhvervsnetværk og Københavns Kommunen/Grønne Erhverv.

GoGreen certificerer dermed ikke selv virksomheder, men vi læner os op af eksisterende certificeringer som fx Svanemærket, Blomsten, Ø mærket og Spisemærkerne.

gogreen-banner-your360
For at komme med i netværkset skal du leve op til minimum ét af nedensåtende kriterier – jo flere desto bedre, men ét kryds er nok..

GRØNNE PRODUKTER: Virksomheder, der handler med eller serverer miljømærkede produkter/råvarer (fx Svanen, Blomsten, Demeter (biodynamisk), Ø-mærket eller Spisemærket i Sølv eller Guld).  Du skal minimum have min 60 % miljømærkede produkter opgivet i indkøb eller vægt.

BYT, DEL, GENBRUG: Virksomheder, der handler med tøj, brugsting og møbler, der er genbrugt, vintage, retro, redesign og dele/bytte koncepter. Minimum 60 % af dine produkter skal være genbrug/bytte/dele.

ENERGI OG KLIMA: Virksomheder, der har reduceret CO2 udledning gennem lys, varme, vand og drift og kan krydse  25 punkter af på GoGreens tjekliste. Har du en indkøbspolitik der tilgodeser energi og klima køb, kan du også være med. Er du Grøn Salon eller har en Svanemærket butik/hotel, kan du også være med. Elbiler og grøn transort hører også med her.

MENNESKER I CENTRUM; Virksomheder, der arbejder med social ansvarlighed og hjælper samfundets udsatte, fx ved at ansætter mennesker med psykiske/fysiske handicap eller sende overskud videre til godgørende formål.

Skriv her, hvilket kriterier du lever op til, hvilke certificeringer du har, og hvor høj andelen af certificerede produkter/råvarer, du har. Vi glæder os til at byde dig inden for og kontakter dig hurtigst muligt.