GOGREEN – DIN VEJ TIL EN BÆREDYGTIG LIVSSTIL

GoGreen samler og deler viden om mennesker og virksomheder med en grøn passion. En stor del af den viden, vi har om bæredygtige virksomheder og grøn livsstil, har vi samlet på denne hjemmeside.

Vi arrangerer også guidede ture, workshop og events, fordi vi tror på, at bæredygtighed skal smages, ses, mærkes og opleves. Og at vi hver især gør en forskel, når vi kan mærke den på egen krop.

GoGreen er i dag et netværk af mere end 200 virksomheder, der lever op til særlige bæredygtighedskriterier. Vi sætter barren højt, og fremhæver byens grønne frontløberne – som inspiration til os alle om at handle grønt. Læs mere om bæredygtighedskriterierne her:

GoGreen er et ildsjæleprojekt sat i verden af Pia Rathsach, Line Bram Pedersen og Eva Diekmann. Vi startede, fordi vi selv stod og manglede et overblik over, hvad byen havde at byde på, når det kommer til miljøgode virksomheder og initiativer.

“GoGreenCopenhagen er et af de initiativer, som byen har brug for, hvis vi skal styrke Københavns grønne udvikling. København skal være den første CO2 neutrale hovedstad, og dette projekt betyder, at flere vil støtte bæredygtige virksomheder, fordi de er nemme at finde” Ayfer Baykal, tidligere teknik og miljøborgmester i Københavns Kommune.

Vi inspirerer vi hinanden, deler viden og arbejder målrettet på at gå nye veje. Vi genbruger også viden, så tøv ikke med at skrive til os, hvis du kender et sted, person eller initiativ som vi bør kende!

Vi bor på Nørrebro sammen med en masse ildsjæle i et bæredygtigt iværksætterhus – kig forbi Greencubabter